Catering i Århus
Vores cateringmenu laves i samarbejde med vores gode kollegaer på Restaurant MellemRum.
Se herunder hvad vi kan tilbyde.
Menuen er gældende fra den 3/1 – 22/4. november
Forretter
smørbagt fisk | sauteret sæson grønt | ristede græskarkerner
Bagte beder (vegetarisk)
fetacreme | rødbedemarengs | estragonemulsion
Limerimmet hvid fisk
grillede artiskokker | romescosauce | fennikelsalat
Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
trøffelmayo | syltede bøgehatte | de- & rehydrerede beder
1 ret 220,-
2 retter 300,-
3 retter 370,-
4 retter 400,-
Hovedretter
Confiteret lår af kylling
jordskokker i timiansmør | bacon | blanquettesauce
Bøf Béarnaise (+70)
steak af oksemørbrad | råstegte kartofler | spidskålsalat med estragonvinaigrette | sauce Béarnaise
Citrusglaseret nakkefilet af dansk gris
gule beder | grillet gulerødder | syltet græskar | madagaskarpebersauce
Grillet lammeculotte
braiseret lammeskulder | misobagte løg | glaseret selleri | rosmarinsauce
Dagens kartofler serveres til alle hovedretter, med undtagelse af Bøf Bearnaise, hvortil der følger råstegte kartofler
1 ret 220,-
2 retter 300,-
3 retter 370,-
4 retter 400,-
Ost & Dessert
4 slags oste | hjemmebagt knækbrød | kompot
Tiramisu
marsala | Savoiardi Lady fingers | mascarpone
”Hasselnød & passionsfrugts snitte”
hasselnøddepraline & mousse | passionsfrugtsmarengs | passionsfrugtparfait
1 ret 220,-
2 retter 300,-
3 retter 370,-
4 retter 400,-
laves i samarbejde med Restaurant MellemRum
Forret
Koldrøget laks
med Bitre salater, friskostcreme & revet peberrod
Salat & hjemmebagt brød
nok til både forret & hovedret
Salat af Selleri
saltede jordnødder & estragon samt nøddeolie
Bagte Gulerødder
med græskar kerner, sennepsvinagrette & gammel knas fra arla Unika
Sprøde salat af Vinterkål
med syltede stikkelsbær & Langtids bagte tomater
Hvedekerne salat
med feta & Syrlige løg samt Løvstikke
Hovedret
Grillet dansk svinenakke
med Malt BBQ
Langtids stegt Kalve steg
med rosmarin & timian
Danske kartofler
med masser af urter & Grov sennep
Rødvinssauce
med tyttebær & sennepskorn
Dessert
Hvid chokolade Panna Cotta
med Mangopure & Hvid chokoladeknas
Chokolade kage a la mellemrum
med Æble/ timian kompot
2 slags brød
med Hummus a la Mellemrum, Kryddermayo & smør
Kr. 435,- pr. Person
Hovedretsbuffet
Salat af Selleri
saltede jordnødder & estragon samt nøddeolie
Bagte Gulerødder
med græskar kerner, sennepsvinagrette & gammel knas fra arla Unika
Sprøde salat af Vinterkål
med syltede stikkelsbær & Langtids bagte tomater
Hvedekerne salat
med feta & Syrlige løg samt Løvstikke
Grillet dansk svinenakke
med Malt BBQ
Langtids stegt Kalve steg
med rosmarin & timian
Danske kartofler
med masser af urter & Grov sennep
Rødvinssauce
med tyttebær & sennepskorn
kr. 345,- pr pers
Menu
Rødbederimmet laks & friskost creme
Fiskerillette med urter & Kapers
Rillette på gris,
sennep & drue agurker
Salat på endive & falster
linser & syltet Kåhlrabi
Vinterkål, mormor dressing
& ristede kerner
Gulerødder, vesterhavs ost
& senneps vinagrette
MellemRums chokoladekage
med karamelliseret æbler & brændt hvid chokolade
Hertil:
Friskbagt brød & rugbrød
med smør, kryddermajo & hummus på vores facon
Pris kr. 345,-
Tilkøb pr. pers
Kalvesteg 60,- (varm selv)
Svinenakke 40,- (varm selv)
Kartoffelkompot 25,- (varm selv)
Oste udvalg 3/5 slags 80,-/ 110,-
Rødvinssauce 25,- (varm selv)
Vigtig information vedrørende bestilling af SmagsLykke
Minimum 4 kuverter pr. bestilling.
Bestilling skal foretages senest 4 dage før afhentning.
Afhentning sker på Restaurant MellemRum, Fredens Torv 2 8000 Aarhus C.
Maden anrettes på pænt engangsemballage, så intet skal returneres.
Mulighed for anretning på porcelæn mod et tillæg på 15,- pr. kuvert. Bemærk, at både porcelæn og emballage skal returneres til MellemRum næstkommende hverdag.