Catering i Århus
Se herunder hvad vi kan tilbyde som Catering.
Dette er selvfølgelig gode forslag, som vi synes kan bruges til mange formål. Skulle du have andre ønsker til catering hører vi gerne fra dig og ser, om det kan lade sig gøre.
Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst.
Menuen fra 5/1 til 24/4 2023
Snacks
Røgede mandler
Puffede rejechips med tandoori
Sprøde wonton med eddikepulver
3 stk. 45,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.
A la carte
Forretter
Komfurs skummende fiskesuppe
bagt hvid fisk | purløgsolie | et hav af urter
Mosaik af hvid fisk (kan laves vegetarisk med carpaccio af beder)
Frisésalat | jordskokkechips | estragonmayo
Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
æbler | baconcreme | mandler | karrypesto
Stegt foie gras (tillæg 60,-)
gastrique | brioche | hengemte tyttebær | kompot
(kan kun bestilles hvis der er kok med)
Til alle forretter serveres 2 slags brød med smør, kryddermajo & hummus på vor facon
Hovedretter
Citronglaseret dansk kyllingebryst
spidskål | fermenteret tomat | crème double sauce
Helstegt oksesteg & stuvede oksebryst (tillæg 50,-)
asiatisk selleri | skorzonerrodspuré | rosmarinsauce
Bøf bearnaise (tillæg 110,-)
oksemørbrad | råstegte kartofler | Spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette | sauce bearnaise
Bbq-glaseret spoleben
sprøde kikærter | gulerødder i appelsin | chimichurri
– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter
Lidt ekstra til hovedretten
Spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette 40,-
Ost | Dessert
Oste
3 slags | oliven | kompot
5 slags | oliven | kompot (tillæg 50,-)
Dadelkage
saltkaramel i chokolade | crumble | tonkabønneis
Chokoladekage a la Komfur
Ananasparfait | rombraiseret ananas
Priser ud af huset
1 ret kr. 220,- pr. pers.
2 retter kr. 300,- pr. pers.
3 retter kr. 370,- pr. pers.
4 retter kr. 400,- pr. pers.
(min. 8 personer)
Vi anbefaler, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 425,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.
Buffetter
Komfurbuffet
Rimmet laks med estragonmayo
Skiver af Komfurs krydderstegte kalv med baconcreme & karrypesto
Serranoskinke modnet 12 måneder serveret med cornichoner & grov sennep
Blandede salater i vinaigrette
Spidskålsalat med ristede græskarkerner
Broccolisalat med bacon & mormordressing
Rødder i yoghurt med persille & karse
Bagte beder med honning & rosmarin
Dagens kartoffel
Citronglaseret dansk kyllingebryst
Helstegt oksesteg
Rødvinssauce
Dadelkage med tonkabønneparfait
Chokoladekage a la Komfur med ananas braiseret i rom
Hjemmebagt brød med smør, kryddermayo & hummus
375,- pr. person
(min. 10 personer)
Hovedretsbuffet
Blandede salater i vinaigrette
Spidskålsalat med ristede græskarkerner
Broccolisalat med bacon & mormordressing
Rødder i yoghurt med persille & karse
Bagte beder med honning & rosmarin
Dagens kartoffel
Citronglaseret dansk kyllingebryst
Helstegt oksesteg
Rødvinssauce
Hjemmebagt brød med smør, kryddermayo & hummus
300,- pr. person
(min. 10 personer)
Menuen fra 25/4 – 18/8 2023
Snacks
Røgede mandler
Puffede rejechips med tandoori
Sprøde wonton med eddikepulver
3 stk. 45,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.
A la carte
Forretter
Komfurs skummende fiskesuppe
bagt hvid fisk | purløgsolie | et hav af urter
Asparges på to måder (når sæsonen tillader det)
syltet hvide | grillet grønne | confiteret æggeblomme | mousseline sauce med urter
(kan kun bestilles hvis der er kok med)
Grøntsagstatar
radise | sauce på letrøgede fermenterede tomater | ærtehummus
Stegte kammuslinger (tillæg 60,-)
dild | urter | muslinge fumét
(kan kun bestilles hvis der er kok med)
Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
æbler | baconcreme | mandler | karrypesto
Til alle forretter serveres 2 slags brød med smør, kryddermajo & hummus på vor facon
Hovedretter
Hvid fisk en papillot
parmesan-crumble | grillet citron | fennikel
(leveres som bag selv, hvis der ikke er kok med)
Citronglaseret dansk kyllingebryst
ratatouille | sauce på grillede porrer
Helstegt kalvesteg & stuvede kalvebryst (tillæg 50,-)
spidskål med harissa | grillet sæsongrønt | rosmarinsauce
Bøf bearnaise (tillæg 110,-)
oksemørbrad | råstegte kartofler | Spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette | sauce bearnaise
Bbq glaseret spoleben
tomatsalat | mandler | basilikumssauce
– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter
Lidt ekstra til hovedretten
Spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette 40,-
Ost | Dessert
Oste
3 slags | oliven | kompot
5 slags | oliven | kompot (tillæg 50,-)
Rabarbertærte
creme anglaise | tonkabønneis
Chokoladekage a la Komfur
Lemon curd | marengs | jordbæris
Priser ud af huset
1 ret kr. 220,- pr. pers.
2 retter kr. 300,- pr. pers.
3 retter kr. 370,- pr. pers.
4 retter kr. 400,- pr. pers.
(min. 8 personer)
Vi anbefaler, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 425,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.
Buffetter
Komfurbuffet
Forret
Rimmet laks med estragonmayo
Skiver af Komfurs krydderstegte kalv med baconcreme & karrypesto
Serranoskinke modnet 12 måneder serveret med cornichoner & grov sennep
Brød & salater
serveres til både forret & hovedret
Blandede salater i vinaigrette
Spidskålsalat med ristede græskarkerner
Asparges med røgede mandler (så længe sæsonen tillader det)
Hjertesalat med spinat, ærter & feta i pesto-yoghurtdressing
Tomatsalat med mozzarella & frisk basilikum
Hjemmebagt brød med smør, kryddermayo & hummus
Hovedret
Ratatouille
Dagens kartoffel
Citronglaseret dansk kyllingebryst
Helstegt oksesteg
Rødvinssauce
Dessert
Rabarbertærte med creme anglaise
Chokoladekage a la Komfur med lemon curd
375,- pr. person
(min. 10 personer)
Hovedretsbuffet
Blandede salater i vinaigrette
Spidskålsalat med ristede græskarkerner
Asparges med røgede mandler (så længe sæsonen tillader det)
Salat med ærter & feta
Tomatsalat med mozzarella & frisk basilikum
Ratatouille
Dagens kartoffel
Citronglaseret dansk kyllingebryst
Helstegt oksesteg
Rødvinssauce
Hjemmebagt brød med smør, kryddermayo & hummus
300,- pr. person
(min. 10 personer)
Er I færre end 10 personer til festen? Ring til os på telefon 8617 1838 og får en snak. Vi laver naturligvis mad til færre end 10 personer – dog kan menuen variere en smule.Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Kanapeer, Receptionsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores andre restauranter i Aarhus centrum, Restaurant MellemRum og Restaurant Ombord.
Catering fra Restaurant MellemRum Catering fra Restaurant OmbordVi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering. Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.
Pris for levering
kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
kr. 900,- indenfor 15-30 km.
kr. 1300,- indenfor 15-30 km. inkl. afhentning af retur service
Over 30 km. Efter nærmere aftale
Personale
Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.
Kok pr. påbegyndt time kr. 425,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 425,-
På Komfur laver vi også catering til diverse lejligheder – store fester som små komsammener. Her har vi lavet nogle forslag til catering-menuer. Vi er kokke – og kan lave alt slags mad. Catering-menuerne er således vejledende – vi laver også mad efter dit hoved. Har du specielle ønsker til en menu, vegetarer, allergikere eller lignende, så finder vi også ud af det!