Julefrokost

Julefrokost

på Restaurant Komfur

Julefrokost - men på vores måde!

Julefrokosten 2017

Julen nærmer sig med hastige skridt og det er nu tid til, at finde det perfekte sted at holde jeres julefrokost. Her under er det muligt at finde inspiration til, hvad vi på Restaurant Komfur kan levere og servere til julefrokost 2017 i Aarhus C.

Nytårsmenu

Vi laver foruden julefrokost også Nytårsmenu som catering. Lad os kokkere en dejlig 4 retters menu til dig og dine gæster for kr. 400,- pr. person. Mulighed for at vælge både snacks, kransekage samt vinmenu til.

Menu fra d. 15. november til d. 22. december 2017

A la Carte

Klik her for mere...

Catering

Klik her for mere...

Buffeter

Klik her for mere...

Firma julefrokost

På Restaurant Komfur har vi også mulighed for at afholde firma julefrokost for op til 60 personer. Vi har en dejlig vinkælder med plads til 18 personer, som også kan lejes til specielle arrangementer. Ring på +45 8612 3390 i hverdage mellem 9.00 og 15.30 og hør nærmere.

Julefrokost mad

På Restaurant Komfur laver vi ikke traditionel julefrokost men vores lidt skæve tilgang til det. Her bliver ikke serveret den traditionelle medister eller juleand, men en mere moderne og mindre fed version deraf. Vores kokke kan lave al slags mad, så ønskes der en mere traditionel julefrokost mad er du/i altid mere end velkommen til at skrive til os.

Vi har også andre forslag til Julefrokost fra vores 2 andre restauranter i Aarhus C.

Se menuen på Restaurant Ombord Se menuen på Restaurant MellemRum