Julefrokost

Julefrokost

på Restaurant Komfur

Julefrokost - men på vores måde!

Julefrokosten 2018

Julen nærmer sig med hastige skridt og det er nu tid til, at finde det perfekte sted at holde jeres julefrokost. Her under er det muligt at finde inspiration til, hvad vi på Restaurant Komfur kan levere og servere til julefrokost 2017 i Aarhus C.

Julefrokost hos osJulefrokost som catering

Menuen fra d. 14. november til d. 22. december 2018

Forretter

Cremet jordskoksuppe (vegetarisk)
jordskokker som syltede & chips | purløg

Appelsingravad laks
salater | sprødt rugbrød | rævesauce med appelsin

Stegt foie gras (tillæg 50,-)
bagt pigeonæble | sprød rösti | vaniljesirup tilsmagt med rom

Skiver af røget andebryst
svesker | saltede valnødder | appelsinsirup

Rillette af dansk gris
surdejsbrød | syltede asier

Hovedretter

Urtebagt kulmule
(kan laves vegetarisk med croquette af spidskål & kikærter)
marineret grønkål | æbler | syrnet fløde

Confiteret andelår
rødkålssalat | tyttebær | andesauce

Kotelet af glad gris
sprøde svær | crudité af rodfrugter | karamelliserede perleløg | mild pebersauce

Helstegt kalvesteg & kalveragout (tillæg 30,-)
bagte blommer | kastanjepuré | salat af beder | madeirasauce

Bøf Bearnaise (tillæg 70,-)
steak af oksemørbrad | pommes frites | Komfurets grønne salat | sauce bearnaise

Lidt ekstra til hovedretten

Dagens salat 25,-
Spidskålssalat med sennepsvinaigrette 35,-
Stegt foie gras 50,-

Oste

3 slags | oliven | pærekompot
5 slags | oliven | pærekompot (tillæg 40,-)
8 slags | oliven | pærekompot (tillæg 70,-)

Dessert

Pecan pie
vaniljeis | nødder | sirup

Kirsebæriscreme
knuste brunkager | kirsebær & chokoladekage | kirsebærsauce

Priser

1 ret 200,- | 2 retter 280,-
3 retter 350,- | 4 retter 390,-

Catering fra d. 14. november til d. 22. december 2018

Snacks

Oliven
Saltede mandler
Rodfrugtchips med dip
Hjemmelavet flæskesvær
Beernuts med cayennepeber
3 stk. 30,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

A la carte

Forretter

Appelsingravad laks
salater | sprødt rugbrød | rævesauce med appelsin

Skiver af røget andebryst
svesker | saltede valnødder | appelsinsirup

Rillette af dansk gris
surdejsbrød | syltede asier

– Der serveres 2 slags brød med smør & kryddermayo til alle forretter

Hovedretter

Confiterede andelår
rødkålssalat | tyttebær | andesauce

Kotelet af glad gris
sprøde svær | crudité af rodfrugter | karamelliserede perleløg | mild pebersauce

Helstegt kalvesteg & kalveragout (tillæg 30,-)
bagte blommer | kastanjepuré | salat af beder | madeirasauce

Bøf Bearnaise (tillæg 70,-)
helstegt oksemørbrad | råstegte kartofler | Komfurets grønne salat | sauce bearnaise

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Lidt ekstra til hovedretten

Dagens salat 25,-
Spidskålssalat med sennepsvinaigrette 35,-

Ost | Dessert

Oste
3 slags | oliven | pærekompot
5 slags | oliven | pærekompot (tillæg 40,-)
8 slags | oliven | pærekompot (tillæg 70,-)

Pecan pie
nødder | sirup | vaniljecreme

Kirsebærfromage på kirsebær & chokoladekage
knuste brunkager | kirsebærsauce

Priser ud af huset

1 ret kr. 180,- pr. pers.
2 retter kr. 250,- pr. pers.
3 retter kr. 300,- pr. pers.
4 retter kr. 340,- pr. pers. 

(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Komfurbuffet

Appelsingravad laks
Rillette af dansk gris med sylt
Salater i persillevinaigrette
Pigeonæblesalat med ristet skinke
Grillet endive med saltede mandler
Rødkålssalat med appelsin
Dagens kartoffel
Komfurets citronglaseret skinke
Helstegt kalvesteg
Kirsebærfromage på kirsebær & chokoladekage

2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus

Pris pr. pers. kr. 300,-
(min. 20 personer)

Hovedretsbuffet

Salater i persillevinaigrette
Pigeonæblesalat med ristet skinke
Grillet endive med saltede mandler
Rødkålssalat med appelsin
Dagens kartoffel
Confiteret andelår
Helstegt kalvesteg

2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus

Pris pr. pers. kr. 275,-
(min. 10 pers.)

Julebuffet

– så klassiske som vi kan

Marinerede sild & kryddersild med vores karrysalat
Rødbederimmet laks & små salater
Rillette af dansk gris med sennepscreme
Grønkålssalat med æbler & hasselnødder
Spidskålssalat med appelsin & granatæble
Ovnbagte kartofler med timian & andefedt
Langtidsstegt nakkekam med sprøde svær
Confiteret andelår med syltet rødkål & tyttebær
Helstegt andebryst med æbleflæsk
Andeskysauce
Ris a la mande med kirsebærsauce

2 slags brød samt rugbrød med smør & krydderfedt

kr. 350,- pr. person
(min. 20 personer)

Firma julefrokost

På Restaurant Komfur har vi også mulighed for at afholde firma julefrokost for op til 60 personer. Vi har en dejlig vinkælder med plads til 18 personer, som også kan lejes til specielle arrangementer. Ring på +45 8612 3390 i hverdage mellem 9.00 og 15.30 og hør nærmere.

Julefrokost mad

På Restaurant Komfur laver vi ikke traditionel julefrokost men vores lidt skæve tilgang til det. Her bliver ikke serveret den traditionelle medister eller juleand, men en mere moderne og mindre fed version deraf. Vores kokke kan lave al slags mad, så ønskes der en mere traditionel julefrokost mad er du/i altid mere end velkommen til at skrive til os.

Vi har også andre forslag til Julefrokost fra vores 2 andre restauranter i Aarhus C.

Se menuen på Restaurant Ombord Se menuen på Restaurant MellemRum