fbpx
Julefrokost

Julefrokost

på Restaurant Komfur

Julefrokost - men på vores måde!

Julefrokosten 2019

Julen nærmer sig med hastige skridt og det er nu tid til, at finde det perfekte sted at holde jeres julefrokost. Herunder er det muligt at finde inspiration til, hvad vi på Restaurant Komfur kan levere og servere til julefrokost 2019 i Aarhus C.

Julefrokost hos osJulefrokost som catering

Menuen fra d. 13. november til d. 22. december 2019

Forretter

Skummende fiskesuppe tilsmagt med timian
ovnbagt kuller | et hav af urter | sprøde croutoner

Dildrimmet laks
salater | sprøde boghvedekerner | mormordressing

Dansk gris på flere måder med jordskokker (kan laves vegetarisk med friteret jordskokkepuré)
rillette & sprøde svær af dansk gris | bagte & råmarinerede jordskokke

Stegt foie gras (tillæg 50,-)
græskarpuré | syltede græskar | brioche

Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
æbler | baconcreme | mandler | karrypesto

Hovedretter

Stegt torsk
glaserede rødbeder | smørristede croutoner | komfurets fiskesauce

Helstegt kalvesteg & krokette med kalvebryst
persillemarinerede bøgehatte | grillede & syltede løg | rødvinssauce

Braiseret & grillet svinebryst
glaseret rødkål | syltet gulerod | persillesauce

Confiteret andelår (kan laves vegetarisk med sprød polenta)
grønne linser med svampe | sauce på æbler | syltede æbler

Bøf Bearnaise (tillæg 70,-)
Steak af oksemørbrad | pommes frites
Komfurets grønne salat | sauce bearnaise
– tillæg stegt foie gras 50,-

Lidt ekstra til hovedretten

Dagens salat 25,-
Spidskålssalat med sennepsvinaigrette 35,-
Stegt foie gras 50,-

Oste

3 slags | oliven | abrikoskompot
5 slags | oliven | abrikoskompot (tillæg 40,-)
8 slags | oliven | abrikoskompot (tillæg 70,-)

Dessert

Ananasfromage
kokosis | letbraiseret ananas | sprød kokos

Komfurets risalamande
kirsebærsorbet | mandelkage

Priser

1 ret 200,- | 2 retter 280,-
3 retter 350,- | 4 retter 390,-

Catering 13. november til d. 22. december

Snacks

Oliven
Saltede mandler
Rodfrugtchips med dip
Hjemmelavet flæskesvær
Beernuts med cayennepeber
3 stk. 30,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

A la carte

Forretter

Rimmet laks med æblesalat
salater | vinaigrette | mandel

Dildrimmet laks
salater | sprøde boghvedekerner | mormordressing

Dansk gris på flere måder med jordskokker
rillette & sprøde svær af dansk gris | bagte & råmarinerede jordskokke

Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
æbler | baconcreme | mandler | karrypesto

– Der serveres hjemmebagt brød med smør & kryddermayo til alle forretter

HOVEDRETTER

Helstegt kalvesteg & krokette med kalvebryst
persillemarinerede bøgehatte | grillede & syltede løg | rødvinssauce

Braiseret & grillet svinebryst
glaseret rødkål | syltet gulerod | persillesauce

Confiteret andelår (kan laves vegetarisk med sprød polenta)
grønne linser med svampe | sauce på æbler | syltede æbler

Bøf Bearnaise (tillæg 70,-)
helstegt oksemørbrad | råstegte kartofler | Komfurets grønne salat | sauce bearnaise

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

LIDT EKSTRA TIL HOVEDRETTEN

Dagens salat 25,-
Spidskålssalat med sennepsvinaigrette 35,-

OST | DESSERT

Oste
3 slags | oliven | abrikoskompot
5 slags | oliven | abrikoskompot (tillæg 40,-)
8 slags | oliven | abrikoskompot (tillæg 70,-)

Ananasfromage
kokosis | letbraiseret ananas | sprød kokos

Komfurs risalamande
kirsebærsorbet | mandelkage
PRISER UD AF HUSET

1 ret kr. 180,- pr. pers.
2 retter kr. 250,- pr. pers.
3 retter kr. 300,- pr. pers.
4 retter kr. 340,- pr. pers.

(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

BUFFETTER

KOMFURBUFFET

Rimmet laks med rygeostecreme
Skiver af Komfurs kalvesteg med karrypesto
Stuvede svampe på toast med syltede græskar
Salater med bagte pigeonæbler i persillevinaigrette
Salat af grillet julesalat & appelsinglaserede gulerødder
Spidskålssalat med sennep & honning
Hyldebærglaseret rødkål tilsmagt med appelsin
Knuste kartofler med brunet smør & urter
Timianstegt kalvesteg med rødvinssauce
Confiteret andelår
Mandelkage med ananasfromage & sprød kokos

Hjemmebagt brød med smør, kryddermayo & hummus

300,- pr. person
(min. 20 personer)

HOVEDRETSBUFFET

Stuvede svampe på toast med syltede græskar
Salater med bagte pigeonæbler i persillevinaigrette
Salat af grillet julesalat & appelsinglaserede gulerødder
Spidskålssalat med sennep & honning
Hyldebærglaseret rødkål tilsmagt med appelsin
Knuste kartofler med brunet smør & urter
Timianstegt kalvesteg med rødvinssauce
Confiteret andelår

Hjemmebagt brød med smør, kryddermayo & hummus

225,- pr. person
(min. 20 personer)

Firma julefrokost

På Restaurant Komfur har vi også mulighed for at afholde firma julefrokost for op til 60 personer. Vi har en dejlig vinkælder med plads til 18 personer, som også kan lejes til specielle arrangementer. Ring på +45 8612 3390 i hverdage mellem 9.00 og 15.30 og hør nærmere.

Julefrokost mad

På Restaurant Komfur laver vi ikke traditionel julefrokost men vores lidt skæve tilgang til det. Her bliver ikke serveret den traditionelle medister eller juleand, men en mere moderne og mindre fed version deraf. Vores kokke kan lave al slags mad, så ønskes der en mere traditionel julefrokost mad er du/i altid mere end velkommen til at skrive til os.

Vi har også andre forslag til Julefrokost fra vores 2 andre restauranter i Aarhus C.

Se menuen på Restaurant Ombord Se menuen på Restaurant MellemRum