Kokkeelev aften 2020

Elevaften

3 retter 250,-

torsdag d. 2/2 2020

elevaften

Torsdag d. 6/2 2020

Vores kokke og tjenerelever overtager restauranten torsdag d. 6. februar 2020 og får afprøvet nye ideer og lidt skæve indfald.
Denne gang er temaet Eleverne laver med til italienske vine.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til en aften hvor eleverne styrer showet

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet ved ankomst.

Elevaften

torsdag d. 6. februar 2019

Forret
Vin: Villa Antinori Bianco, Tribbiano
Carpaccio af rimmet torsk
sprød parmesan | passion | valnød

Hovedret
Vin: Barbera de alba, piemonté – Pelissa
Ravioli med timian & kalvekød
sprøde grønsager | flødesauce tilsmagt med citron

Dessert
Vin: Brachetto (Klassiskeren)
Panna cotta
vaniljesyltede æbler | mandel biscotti crumbel | karamelsauce

Pris for elevaften

3 retter for 250,-
Vinmenu 250,- (der serveres ét glas vin pr. ret)

Bordbestilling til Elevaften på Restaurant Komfur torsdag d. 2. februar 2020


Igennem året laver vi mange sjove og anderledes specialarrangementer på Restaurant Komfur. Du kan se komplet arrangementskalender her. Vores storebror på Fredens Torv 2, Restaurant MellemRum, laver også en masse spændende og “skæve” arrangementer og gode tilbud. Deres arrangementskalender kan ses her.

Restaurant Komfur Arrangementskalender Restaurant MellemRum Arrangementskalender Restaurant Ombord Arrangementskalender