Menukort

Menukortet

På Restaurant Komfur

1 ret 220,- | 2 retter 300,- | 3 retter 375,- | 4 retter 420,-

Menukort på Restaurant Komfur

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8612 3390 eller Info@restaurantkomfur.dk.

Menuen fra 23/4 - 12/8 2024

Velkomstdrink

“Klassikeren” – G&T Komfur style med hjemmelavet gin 75,-
Dagens velkomst – Lavet efter dagens vejr og tjenerens humør – inkl. snacks 70,-
Bobler – Cava Brut Reserva | Segura Viudas S.A. | Peñedes | Spanien – inkl. snacks 100,-
Champagne – NV Brut | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig – inkl. snacks 120,-


Komfuret rundt – 5 retter til 400,-

Stegt kammusling
urter | sellericreme | fumet

Grillet bøftomat
friskost | artiskokcreme | basilikum

Helstegt kalvesteg
grillet courgetter | ærtepuré | rosmarinsauce

Rabarberkage
sukkersyltede rabarber

Jordbærtærte
mazarin | hyldeblomst | jordbærsorbet

5 retter kr. 400,-
Inkl. vinmenu med 3 glas vin kr. 650,-
Inkl. vinmenu med 5 glas vin kr. 750,-

HELE PAKKEN
Velkomst & snacks
Komfuret rundt
Vinmenu serveres ad libitum
Filtreret vand med & uden brus serveres ad libitum
Kaffe/te & petit four

Pris kr. 995,- pr.pers

Forretter

Moules marinières
hvidvin | persille | et hav af urter

Grillet grønne asparges (så længe sæsonen tillader det)
radise | Hollandaise på brunet smør | ærtestøv

Marmoreret hvid fisk
grillet bøftomat | friskost | artiskokcreme

Stegte kammuslinger (tillæg 60,-)
dild | urter | muslinge fumet

Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
oliven | pære i sennep | sauce gribiche

Hovedretter

Meunierestegt hvid fisk (tillæg 45,-)
ærtepuré | Ærter á la Francaise| creme fraiche fumet

Ballotine af dansk kylling med estragon & saranoskinke (Kan laves vegetarisk)
majspuré | urtepolenta | padron chili | sauce diable

Rørt tatar af kalv
soya æggeblomme | ramsløgsmayo | fritter

Bøf Béarnaise (tillæg 130,-)
steak af oksemørbrad | pommes frites | spidskålsalat med ristede græskarkerner & sennepsvinaigrette | sauce Béarnaise

Grillet lammeculotte
nye løg | løgpuré med confiteret hvidløg | rosmarinsauce

Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter, undtagen bøf bearnaise & tatar, hvortil deres serveres pommes frittes

Lidt ekstra til hovedretten

Spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette 40,-
Pommes Frites 40,-

Priser

1 ret 220,- | 2 retter 300,-
3 retter 375,- | 4 retter 420,-

Oste

3 slags | oliven | kompot
5 slags | oliven | kompot (tillæg 50,-)

Dessert

Rabarber på to måder
rabarbersorbet | rabarbermousse | saltkaramel

Jordbærtærte
mazarin | hyldeblomst | jordbærsorbet


Prøv alternativt en af vores andre restauranter i Aarhus C, Restaurant MellemRum og Restaurant Ombord.
Se deres menukort her.