Menukort

Menukortet

På Restaurant Komfur

1 ret 240,- | 2 retter 330,- | 3 retter 400,- | 4 retter 445,-

Menukort på Restaurant Komfur

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8612 3390 eller Info@restaurantkomfur.dk.

Menuen fra 26/4 til 15/8 2022Menuen fra 16/8 til 15/11 2022

Velkomstdrink

“Klassikeren” – G&T Komfur style med hjemmelavet gin 75,-
Dagens velkomst – Lavet efter dagens vejr og tjenerens humør – inkl. snacks 70,-
Bobler – Cava Brut Reserva | Segura Viudas S.A. | Peñedes | Spanien – inkl. snacks 100,-
Champagne – NV Brut | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig – inkl. snacks 120,-

Forretter

Grillede grønne asparges (vegetarisk)
pocheret æg | luftig hollandaise på brunet smør | purløg
VIN: Grillo DOC | Assuli | Grillo |Sicilien | Italien
Glas 85,- | Flaske 360,-

Komfurs skummende fiskesuppe
stykker af hvid fisk | purløgsolie | et hav af urter
VIN: White Peak | Pinot Bianco | ERSTE plus NEUE | Vigneti delle Dolomiti | Italien
Glas 105,- | Flaske 400,-

Rillette af hvid fisk
grillet toast | purløg | puffet glasnudler | ærteskud
VIN: Auroch | Verdejo | Bodegas Piedra
Rueda | Spanien
Glas 80,- | Flaske 340,-

Stegt foie gras (tillæg 50,-)
gastrique | brioche | råmarinerede tyttebær | kompot
VIN: L’Eté Gascon Blanc | Domaine de Pellehaut | Gascogne | Frankrig
Glas 95,- | Flaske 380,-

Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
æbler | baconcreme | mandler | karrypesto
VIN: Pinot Noir | Pinot Noir | Pfalz | Tyskland
Glas 105,- | Flaske 400,-

Hovedretter

Dagens hvide fisk, urtebagt (Kan laves vegetarisk)
grillede asparges | confiterede porrer | gulerodspuré | sauce nage
VIN: Saint-Peyre | Chardonnay| Cave Les Costiéres de Pomérols | Grillo | Languedoc-Roussillon | Frankrig
Glas 85,- | Flaske 340,-

Stegt kyllingebryst fra Hopballe Mølle
bagte gulerødder | ærter francaise | ærtepuré | hønseskysauce
VIN: Beaujolais-Villages | Gamay | Maison Piron | Beaujolais | Frankrig
Glas 110,- | Flaske 420,-

Helstegt kalvesteg (tillæg 40,-)
spidsbryst terrine | sæsonens grillede grønt | brændte nye løg | rødvinssauce
VIN: Morellino di Scansano | Sangiovese | Cantina La Selva | Toscana | Italien
Glas 125,- | Flaske 450,-

Bøf bearnaise (tillæg 80,-)
steak af oksemørbrad | pommes frites | Spidskålsalat med råmarineret æble & vinaigrette | sauce bearnaise
– tillæg stegt foie gras 50,-
VIN: Viña Gormaz | Crianza Bodegas Gormaz | Tempranillo | Ribera del Duero | Spain
Glas 130,- | Flaske 480,-

Braiseret lammeculotte
glaserede perleløg | grillet persillerod | persillerodspuré | syltede rødløg | sauce på braiser sky
VIN: Vieilles Vignes | Grenache | Domaine du Bon Remède | Rhône | Frankrig
Glas 95,- | Flaske 360,-

Lidt ekstra til hovedretten

Spidskålssalat i vinaigrette med spirer 40,-
Tomatsalat med frisk mozzarella og basilikum 40,-
Stegt foie gras 50,-

Priser

1 ret 240,- | 2 retter 330,-
3 retter 400,- | 4 retter 445,-

Billeder af retterne

Oste

3 slags | oliven | kompot
5 slags | oliven | kompot (tillæg 50,-)

VIN: Rivesaltes Ambré | Maccabeu | Domaine Boucabeille | Frankrig
Glas 100,-

Dessert

Koldskål a la Komfur
friske jordbær | estragonsukker | Kammerjunker | Jordbærsorbet
VIN: L’Escoubasso | Reserve | Domaine de Pellehaut Gascogne Frankrig
Glas 95,-

Vanilje Panna Cotta
saltkaramel | sprøde karamelflager | råmarinerede rabarber
VIN: Château Septy | Sémillon | Château Septy | Frankrig
Glas 95,-

Velkomstdrink

“Klassikeren” – G&T Komfur style med hjemmelavet gin 75,-
Dagens velkomst – Lavet efter dagens vejr og tjenerens humør – inkl. snacks 70,-
Bobler – Cava Brut Reserva | Segura Viudas S.A. | Peñedes | Spanien – inkl. snacks 100,-
Champagne – NV Brut | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig – inkl. snacks 120,-

Forretter

Flødestuvede svampe på toast
glaskål | parmesan | purløg (vegetarisk)

Komfurs skummende fiskesuppe
bagt hvid fisk | purløgsolie | et hav af urter

Rødbederimmet laks (tillæg 30,-)
grillet pak choi | persilleskum | sesamvinaigrette

Stegt foie gras (tillæg 60,-)
gastrique | brioche | råmarinerede tyttebær | kompot

Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
æbler | baconcreme | mandler | karrypesto

Hovedretter

Ovnbagt hvid fisk (Kan laves vegetarisk)
grillet spidskål | romanesco i citron | beurre blanc

Grillet kyllingebryst i timian
stegte majs | bacon | beder | estragonsauce

Helstegt kalvesteg (tillæg 50,-)
rillette af kalvebryst | grillede løg | grønne bønner | rødvinssauce

Bøf bearnaise (tillæg 110,-)
steak af oksemørbrad | pommes frites | spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette | sauce bearnaise
– tillæg stegt foie gras 60,-

Grillet nakkefilet med BBQ
salviebagt broccoli | løgkompot | frisk pære | Madagascar pebersauce

Lidt ekstra til hovedretten

Spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette 40,-
Broccolisalat med bacon & mormordressing 40,-
Stegt foie gras 60,-
Pommes Frites 40,-

Priser

1 ret 240,- | 2 retter 330,-
3 retter 400,- | 4 retter 445,-

Oste

3 slags | oliven | kompot
5 slags | oliven | kompot (tillæg 50,-)

Dessert

Blåbær panna cotta
råsyltede ribs | krokant af hasselnødder | karamelflager

Komfurs chokoladekage
brændt hvid chokolade | vaniljeis

Prøv alternativt en af vores andre restauranter i Aarhus C, Restaurant MellemRum og Restaurant Ombord.
Se deres menukort her.