Menukort

Menukortet

På Restaurant Komfur

1 ret 220,- | 2 retter 300,- | 3 retter 375,- | 4 retter 420,-

Menukort på Restaurant Komfur

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8612 3390 eller Info@restaurantkomfur.dk.


Menuen fra 16/11 til 22/12 2021

Velkomstdrink

“Klassikeren” – G&T Komfur style med hjemmelavet gin 65,-
Dagens velkomst – Lavet efter dagens vejr og tjenerens humør – inkl. snacks 60,-
Bobler – Cava Brut Reserva | Segura Viudas S.A. | Peñedes | Spanien – inkl. snacks 90,-
Champagne – NV Brut | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig – inkl. snacks 110,-

Forretter

Stuvede svampe på toast (vegetar)
syltet glaskål | parmesanflager | karse
VIN: El Casetero | Macabeo | Bodegas Frontonio | Campo de Borja | Spanien
Glas 75,- | Flaske 330,-

Jomfruhummerbisque
Bagt hvid fisk | variation af gulerod | et hav af urter
VIN: Ulisse Bianco | Tenuta Ulisse | Abruzzo | Italien
Glas 75,- | Flaske 330,-

Rødbederimmet laks
dildmayo | ristede pinjekerner | rævesauce
VIN: Pinot Gris | Villa Wolf | Pfalz | Tyskland
Glas 80,- | Flaske 360,-

Stegt foie gras (tillæg 50,-)
gastrique | brioche | råmarinerede tyttebær | kompot
VIN: L’Eté Gascon Blanc | Pellehaut | Gascogne | Frankrig
Glas 75,- | Flaske 320,-

Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
æbler | baconcreme | mandler | karrypesto
VIN: Pinot Noir | The Applicant | Casablanca Valley | Chile
Glas 75,- | Flaske 320,-

Hovedretter

Skindstegt hvid fisk (kan laves vegatarisk)
blomkål i variation | grillet pastinak | brunet smør tilsmagt med soja og hasselnødder
VIN: Puntay | Chardonnay | ERSTE plus NEUE | Alto Adige Italien | Glas 100,- | Flaske 480,-

Confiteret andelår
varm julekål med appelsin | syltede pære | ristede valnødder | andeskysauce med varme krydderier
VIN: La Solitude | Côtes du Rhône Grenache | Domaine de la Solitude | Côtes du Rhône | Frankrig
Glas 90,- | Flaske 420,-

Helstegt kalvesteg (tillæg 30,-)
ragout af kalvespidsbryst | ristede svampe med rosmarin | syltet græskar | rødvinssauce
VIN: Ulisse Montepulciano d’Abruzzo | Tenuta Ulisse | Abuzzo | Italien
Glas 85,- | Flaske 380,-

Braiserede og glaserede svinekæber
grov rodfrugtmos | grillet selleri | granny smith-æble | kraftig skysauce
VIN: Oltre Passo | Primitivo | IGT Puglia | Salento | Italien
Glas 75,- | Flaske 330,-

Bøf bearnaise (tillæg 70,-)
steak af oksemørbrad | pommes frites | grønkålssalat med bagt græskar, råmarineret pære & vinaigrette | sauce bearnaise
– tillæg stegt foie gras 50,-
VIN: Viña Gormaz | Crianza Bodegas Gormaz | Tempranillo | Ribera del Duero
Glas 90,- | Flaske 400,-

Lidt ekstra til hovedretten

Rødkålssalat med appelsin, tranebær & valnødder 30,-
Grønkålssalat med bagt græskar, råmarineret pære & vinaigrette 30,-
Stegt foie gras 50,-

Oste

3 slags | oliven | kompot
5 slags | oliven | kompot (tillæg 40,-)

VIN: Churchill’s 10 Years old Tawny | Churchil-Graham | Porto | Portugal
Glas 80,-

Dessert

Ris a la mande på sifon
Kirsebærgelé af Amarena-kirsebær | brændt hvid chokolade | mandelkrokant
VIN: Frederiksdal | Kirsebævin | Lolland | Danmark
Glas 80,-

Lun mazarinkage
krystalliseret hvid chokolade | vaniljeis | hengemte bær
VIN:L’Escoubasso | Reserve | Domaine de Pellehaut Gascogne Frankrig | Glas 80,-

Priser

1 ret 220,- | 2 retter 300,-
3 retter 375,- | 4 retter 420,-

 
Prøv alternativt en af vores andre restauranter i Aarhus C, Restaurant MellemRum og Restaurant Ombord.
Se deres menukort her.