Menukortet

På Restaurant Komfur

1 ret 220,- | 2 retter 300,- | 3 retter 375,- | 4 retter 420,-

Menukort

VELKOMSTDRINKKOMFURET RUNDTHELE PAKKENFORRETTERHOVEDRETTEROSTE & DESSERT

VELKOMSTDRINK

“Klassikeren” – G&T Komfur style med hjemmelavet gin 75,-
Dagens velkomst – Lavet efter dagens vejr og tjenerens humør – inkl. snacks 70,-
Bobler – Cava Brut Reserva | Segura Viudas S.A. | Peñedes | Spanien – inkl. snacks 100,-
Champagne – NV Brut | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig – inkl. snacks 120,-

KOMFURET RUNDT – 5 RETTER TIL 400,-

Stegt kammusling
urter | sellericreme | fumet

Grillet bøftomat
friskost | artiskokcreme | basilikum

Helstegt kalvesteg
grillet courgetter | ærtepuré | rosmarinsauce

Rabarberkage
sukkersyltede rabarber

Jordbærtærte
mazarin | hyldeblomst | jordbærsorbet

5 retter kr. 400,-
Inkl. vinmenu med 3 glas vin kr. 650,-
Inkl. vinmenu med 5 glas vin kr. 750,-

HELE PAKKEN

VED ANKOMST

Velkomstdrink serveret med tre lækre snacks fra køkkenet

KOMFURET RUNDT

Stegt kammusling
urter | sellericreme | fumet

Grillet bøftomat
friskost | artiskokcreme | basilikum

Helstegt kalvesteg
grillet courgetter | ærtepuré | rosmarinsauce

Rabarberkage
sukkersyltede rabarber

Jordbærtærte
mazarin | hyldeblomst | jordbærsorbet

DRIKKEVARE

Vinmenu med fem vine der er udvalgt til de enkelte retter, serveret ad libitum
hertil filtreret vand med & uden brus

– Menuen skal vælges af hele bordet –

HELE PAKKEN

Pris kr. 995,- pr.pers
INKL:
– Velkomst & snacks
– Komfuret rundt
– Vinmenu serveres ad libitum
– Filtreret vand med & uden brus serveres ad libitum
– Kaffe/te & petit four

FORRETTER

Moules marinières
hvidvin | persille | et hav af urter

Grillet grønne asparges (så længe sæsonen tillader det)
radise | Hollandaise på brunet smør | ærtestøv

Marmoreret hvid fisk
grillet bøftomat | friskost | artiskokcreme

Stegte kammuslinger (tillæg 60,-)
dild | urter | muslinge fumet

Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
oliven | pære i sennep | sauce gribiche

PRISER

1 ret 220,- | 2 retter 300,-
3 retter 375,- | 4 retter 420,-

HOVEDRETTER

Meunierestegt hvid fisk (tillæg 45,-)
ærtepuré | Ærter á la Francaise| creme fraiche fumet

Ballotine af dansk kylling med estragon & saranoskinke (Kan laves vegetarisk)
majspuré | urtepolenta | padron chili | sauce diable

Rørt tatar af kalv
soya æggeblomme | ramsløgsmayo | fritter

Bøf Béarnaise (tillæg 130,-)
steak af oksemørbrad | pommes frites | spidskålsalat med ristede græskarkerner & sennepsvinaigrette | sauce Béarnaise

Grillet lammeculotte
nye løg | løgpuré med confiteret hvidløg | rosmarinsauce

Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter, undtagen bøf bearnaise & tatar, hvortil deres serveres pommes frittes

PRISER

1 ret 220,- | 2 retter 300,-
3 retter 375,- | 4 retter 420,-

LIDT EKSTRA TIL HOVEDRETTEN

Spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette 40,-
Pommes Frites 40,-

OSTE & DESSERT

OSTE

3 slags | oliven | kompot
5 slags | oliven | kompot (tillæg 50,-)

DESSERT

Rabarber på to måder
rabarbersorbet | rabarbermousse | saltkaramel

Jordbærtærte
mazarin | hyldeblomst | jordbærsorbet

PRISER

1 ret 220,- | 2 retter 300,-
3 retter 375,- | 4 retter 420,-


Prøv alternativt en af vores andre restauranter i Aarhus C, Restaurant MellemRum og Restaurant Ombord.
Se deres menukort her.



Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.