Konceptet Restaurant Komfur

Restaurant Komfur

Et komfur er et monstrum, hvorpå der kreeres ægte håndværk – mad der smager af noget. Ved et komfur arbejdes der – det syder og bobler, det spilkoger og steger og det simrer i ro og mag. Et komfur afgiver masser af varme – det er brugbart i et køkken og stemningsskabende i en restaurant.

På restaurant komfur er der 3 væsentlige værdier, der præger alt, hvad vi gør: hygge, håndværk og energi! Det er de værdier, der giver os lyst til at stå op om morgenen, giver os daglig motivation og udfordring og som gør, at vores gæster får en god oplevelse, når de er under vores tag.

Vi skaber hygge sammen, fordi vi er humørfyldte mennesker, der elsker vores metier. Håndværk er det stykke arbejde, vi udfører hver eneste dag. Det ser legende let ud, men det er kun fordi vi har øvet os i mange år! Og uden energi kan det bare ikke lade sig gøre at drive restaurant – det er drønhårdt arbejde. Så nyd det, kære gæster.

Tag en virtuel rundtur på Restaurant Komfur her.


Vis stort kort

Gå på opdagelse i vores vinkælder


Vis stort kort

Gavekort

Et gavekort til en oplevelse er altid en dejlig gave.

Står du og skal bruge en gave kan vi lave et gavekort til dig.

Du kan komme forbi Restaurant Komfur når vi har åbent, så laver vi gavekortet med det samme.

Eller du kan ringe i forvejen på tlf. 86123390 eller skrive en mail på info@restaurantkomfur.dk

Gavekort til firmaer

Vi udsteder gavekort i henhold til reglerne fra Skat.

Skat skriver på deres hjemmeside

“Skatterådet bekræftede, at en julegave i form af gavebevis på maks. 700 kr., som kan anvendes på en bestemt navngiven restaurant, ikke vil være indkomstpligtigt for de ansatte.

Der er tale om gavebeviset, der alene kan anvendes til dagens 3 retters menu eller til én af tre på forhånd af arbejdsgiver sammensatte tre-retters menuer. Gavebeviset er endvidere personligt og kan ikke indløses til kontanter eller til andre retter/produkter fra den pågældende restaurant.

Skatterådet bekræftede dernæst, at en julegave, som gives af spørger til de ansatte, ikke vil være indkomstpligtigt for de ansatte, når gavens værdi maksimalt er 700 kr. pr. ansat, og når gaven udgøres af et samlet restaurantbesøg for samtlige virksomhedens ansatte på en given dag/aften, idet restaurantbesøget efter SKATs opfattelse kan sidestilles med en firmafest/julefrokost.”

Se hele siden her…

Kontakt

Restaurant Komfur
Guldsmedgade 38-40
DK 8000 Aarhus C
Tlf.: +45 86123390
Email: info@restaurantkomfur.dk
CVR/SE nr.: DK 33381549
EAN-lokationsnr:  5790002191800

Bankoplysninger:
Jyske Bank
Reg. nr.: 6262
Kontonr.: 1207315
IBAN-nummer: DK8962620001207315
BIC-kode/SWIFT-adresse: JYBADKKK

Afbestillingsregler

Disse regler er gældende såfremt andet ikke er aftalt

Reglerne er opstillet i overensstemmelse med Danmarks Restauranter og Cafeer’s standardregler for selskabsarrangementer, kurser og konferencer.

Afbestillingsgebyr for selskabsarrangementer.
Afbestilling af et selskab på over 12 personer skal ske skriftligt på mail eller anbefalet brev inden 1 uge før arrangementets afholdelse. For selskabsarrangementer under 12 personer dog kun 4 dage før. Ved større arrangementer kan restauranten forlange længere afbestillingsfrist under forudsætning af, at der er truffet særskilt aftale herom.

Ved afbestilling af hele arrangementet eller ved reduktion på mere end 25% i antallet af couverter efter nævnte tidspunkt, men dog inden 4 døgn før arrangementets afholdelse, kræves en godtgørelse, der svarer til 50% af prisen for de bestilte couverter, ved reduktion i antal dog for det afbestilte antal udover 25%.
Desuden kan restauranten kræve at blive holdt skadesløse for udgifter til særlige aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, optræden og deslige.

Ved afbestilling af selskabsarrangementer senere end 2 døgn forud for arrangementets afholdelse er restauranten berettiget til godtgørelse, der svarer til 100% af samtlige ydelser.

Couvert ændringer under 5% kan foretages indtil 24 timer før arrangementets start, uden erstatning.

Bestilleren er overfor restauranten ansvarlig for dækning af diverse udgifter, selv om der betales individuelt, idet alle omkostninger, der ikke bliver betalt af de individuelle deltagere, automatisk debiteres hovedregningen.

Bestilleren er overfor restauranten ansvarlig for dækning af diverse udgifter, selv om der betales individuelt, idet alle omkostninger, der ikke bliver betalt af de individuelle deltagere, automatisk debiteres hovedregningen. Dette gælder ved alle typer bestillinger fra Restaurant Komfur.

Afbestillingsgebyr for konferencer, kurser, møder mm.
Afbestilling af hele kurser, møder eller konferencer skal ske skriftligt 2 uger før arrangementets afholdelse. Ved større arrangementer vil restauranten dog være berettiget til at forlange længere afbestillingsfrist under forudsætning af, at der er truffet særskilt aftale herom.

Ved afbestilling af hele kurser eller konferencer efter overnævnte tidspunkt kan restauranten kræve godtgørelse, der svarer til 65% af prisen for de bestilte ydelser. Dog kan der kræves fuld dækning for ydelser der ikke kan afbestilles.

Antallet af deltagere kan reduceres med op til 35% ved skriftlig meddelelse herom til virksomheden senest 1 uger før arrangementets afholdelse.

Ved reduktion på mere end 35% kan restauranten vælge:
1. At betragte arrangementet som afbestilt og kræve godtgørelse på 65%.
2. At gennemføre arrangementet med fuld betaling for det antal gæster, der efter denne bestemmelse ikke kan afbestilles (mere end 35%).

Ved enhver reduktion senere end 4 uger før arrangementets afholdelse kan restauranten vælge:
1. At betragte arrangementet som afbestilt og kræve godtgørelse på 65%.
2. At kræve fuld betaling for enhver reduktion.

Bestilleren er overfor restauranten ansvarlig for dækning af diverse udgifter, selv om der betales individuelt, idet alle omkostninger, der ikke bliver betalt af de individuelle deltagere, automatisk debiteres hovedregningen. Dette gælder ved alle typer bestillinger fra Restaurant MellemRum og Restaurant Komfur.

Force-majeure.
Strejke, lock-out, ildløs, begrænsninger i leverancer eller andre ekstraordinære forhold og foranstaltninger, der ligger uden for parternes kontrol (force-majeure), berettiger til afbestilling eller aflysning uden erstatningspligt.

Betalingsbetingelserne er netto kontant 8 dage, medmindre andet er beskrevet på bekræftelsen.

Vis Komfur på kort