Restaurant Komfur


Om OsRestaurantenVinkælderenKontakt

Om os

Et komfur er et monstrum, hvorpå der kreeres ægte håndværk – mad der smager af noget. Ved et komfur arbejdes der – det syder og bobler, det spilkoger og steger og det simrer i ro og mag. Et komfur afgiver masser af varme – det er brugbart i et køkken og stemningsskabende i en restaurant.

På restaurant komfur er der 3 væsentlige værdier, der præger alt, hvad vi gør: hygge, håndværk og energi! Det er de værdier, der giver os lyst til at stå op om morgenen, giver os daglig motivation og udfordring og som gør, at vores gæster får en god oplevelse, når de er under vores tag.

Vi skaber hygge sammen, fordi vi er humørfyldte mennesker, der elsker vores metier. Håndværk er det stykke arbejde, vi udfører hver eneste dag. Det ser legende let ud, men det er kun fordi vi har øvet os i mange år! Og uden energi kan det bare ikke lade sig gøre at drive restaurant – det er drønhårdt arbejde. Så nyd det, kære gæster.

Se en virtuel rundtur af restauranten

Gå på opdagelse i vores vinkælder

Kontakt

Kontakt

Restaurant Komfur
Guldsmedgade 38-40
DK 8000 Aarhus C
Tlf.: +45 86123390
Email: info@restaurantkomfur.dk
CVR/SE nr.: DK 33381549
EAN-lokationsnr:  5790002191800

Bank oplysninger

Jyske Bank
Reg. nr.: 6262
Kontonr.: 1207315
IBAN-nummer: DK8962620001207315
BIC-kode/SWIFT-adresse: JYBADKKK

Vi modtager følgende kreditkort

Dankort
Visa/Dankort
MasterCard
Maestro
JCB
Amex
Visa
VisaElectron


Se vores Persondatapolitik her.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev til Restaurant Komfur

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev herunder og modtag nyheder og fremragende tilbud på mail – før alle andre!

Skriv mig på!
 

Arrangementer i løbet af året

Vi afholder mange spændende specialarrangementer igennem året og det er langt fra dem alle, som vi sender ud i vores nyhedsbrev. Se herunder, hvad vi laver af sjove ting på vores 3 restauranter.

Arrangementskalender Restaurant MellemRum Arrangementskalender Restaurant Komfur

Restaurant MellemRum

Besøg vores søsterrestaurant

Restaurant MellemRum i Aarhus C

Vores bedste venner i hele verden på Restaurant MellemRum serverer de bedste menuer, tilsætter det gode vin og alt sammen serveret i gode og utraditionelle omgivelser.

ForventningerRestaurantenÅbningstider

Hvad kan du forvente?

Det, vi gerne vil opnå på Restaurant MellemRum er, at være en restaurant for alle, der elsker god mad og dejlig vin. Vi bruger ikke en formue på dyre designermøbler og krystalglas og vi jagter ikke Michelinstjerner. Vi bruger i stedet mange kræfter på det vi kommer i glassene og på tallerkenerne. Det er der vi synes, at alle restauranter skal ligge deres energi!

Vi arbejder efter et mantra, der hedder “Håndværk, Hygge og Energi” og det er det, vi gerne vil kendes for. Lidt for enhver smag! Hos os kan man altid få sig en stor dejlig steak, der bliver flamberet ved bordet! Man kan også altid få vegetarretter, så der er helt sikkert noget for alle. Vores vinkort spænder bredt og vi har vine i alle prislejer!

Hilsen de energiske håndværkere på MellemRum.

Se en virtuel her


Åbningstider for Restaurant MellemRum

Mandag – lørdag
17.00 – 24.00
– sidste bestilling skal dog være i køkkenet senest kl. 21.30.

Besøg deres hjemmeside for at se den aktuelle menu.

Restaurant Ombord

Besøg også

Restaurant Ombord Aarhus

Lige midt på Frederiksbjerg.

Restaurant Ombord Aarhus – God mad og gode mennesker rundt om bordet. Sådan starter vores verdensberømte danske hygge for det meste. På Ombord står vi for den gode mad – den slags der ikke kræver en doktorgrad i gastronomi, men bare almindelig appetit på livet. Vi serverer klassikere med lige præcis dét twist, der skal til for at overraske uden at chokere. Menuen er overskuelig og sammensat af kokke, der har både hænder og hoveder skruet rigtigt på. Bordene har vi også – men de gode mennesker ved du bedst selv, hvem er. Så hvem vil du ud og hygge dig med? Hvem skal med ombord?


Restaurant Ombord
Jægergårdsgade 71
DK-8000 Aarhus C
Tlf. 8612 3390

Mail til Restaurant Ombord Se menuen på Restaurant Ombord

Afbestillingsregler

Afbestillingsregler

for selskaber

Se vores afbestillingsregler her

Afbestillingsregler

Disse regler er gældende såfremt andet ikke er aftalt.
Reglerne er opstillet i overensstemmelse med Danmarks Restauranter og Cafeer’s standardregler for selskabsarrangementer, kurser og konferencer.


Afbestillingsgebyr for selskabsarrangementer.

Afbestilling af et selskab på over 12 personer skal ske skriftligt på mail eller anbefalet brev inden 1 uge før arrangementets afholdelse. For selskabsarrangementer under 12 personer dog kun 4 dage før. Ved større arrangementer kan restauranten forlange længere afbestillingsfrist under forudsætning af, at der er truffet særskilt aftale herom.

Ved afbestilling af hele arrangementet eller ved reduktion på mere end 25% i antallet af couverter efter nævnte tidspunkt, men dog inden 4 døgn før arrangementets afholdelse, kræves en godtgørelse, der svarer til 50% af prisen for de bestilte couverter, ved reduktion i antal dog for det afbestilte antal udover 25%.
Desuden kan restauranten kræve at blive holdt skadesløse for udgifter til særlige aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, optræden og deslige.

Ved afbestilling af selskabsarrangementer senere end 2 døgn forud for arrangementets afholdelse er restauranten berettiget til godtgørelse, der svarer til 100% af samtlige ydelser.

Couvert ændringer under 5% kan foretages indtil 24 timer før arrangementets start, uden erstatning.

Bestilleren er overfor restauranten ansvarlig for dækning af diverse udgifter, selv om der betales individuelt, idet alle omkostninger, der ikke bliver betalt af de individuelle deltagere, automatisk debiteres hovedregningen.

Bestilleren er overfor restauranten ansvarlig for dækning af diverse udgifter, selv om der betales individuelt, idet alle omkostninger, der ikke bliver betalt af de individuelle deltagere, automatisk debiteres hovedregningen. Dette gælder ved alle typer bestillinger fra Restaurant MellemRum.


Afbestillingsgebyr for konferencer, kurser, møder mm.

Afbestilling af hele kurser, møder eller konferencer skal ske skriftligt 2 uger før arrangementets afholdelse. Ved større arrangementer vil restauranten dog være berettiget til at forlange længere afbestillingsfrist under forudsætning af, at der er truffet særskilt aftale herom.

Ved afbestilling af hele kurser eller konferencer efter overnævnte tidspunkt kan restauranten kræve godtgørelse, der svarer til 65% af prisen for de bestilte ydelser. Dog kan der kræves fuld dækning for ydelser der ikke kan afbestilles.

Antallet af deltagere kan reduceres med op til 35% ved skriftlig meddelelse herom til virksomheden senest 1 uger før arrangementets afholdelse.

Ved reduktion på mere end 35% kan restauranten vælge:
1. At betragte arrangementet som afbestilt og kræve godtgørelse på 65%.
2. At gennemføre arrangementet med fuld betaling for det antal gæster, der efter denne bestemmelse ikke kan afbestilles (mere end 35%).

Ved enhver reduktion senere end 4 uger før arrangementets afholdelse kan restauranten vælge:
1. At betragte arrangementet som afbestilt og kræve godtgørelse på 65%.
2. At kræve fuld betaling for enhver reduktion.

Bestilleren er overfor restauranten ansvarlig for dækning af diverse udgifter, selv om der betales individuelt, idet alle omkostninger, der ikke bliver betalt af de individuelle deltagere, automatisk debiteres hovedregningen. Dette gælder ved alle typer bestillinger fra Restaurant MellemRum og Restaurant Komfur.

Force-majeure.
Strejke, lock-out, ildløs, begrænsninger i leverancer eller andre ekstraordinære forhold og foranstaltninger, der ligger uden for parternes kontrol (force-majeure), berettiger til afbestilling eller aflysning uden erstatningspligt.

Betalingsbetingelserne er netto kontant 8 dage, medmindre andet er beskrevet på bekræftelsen.