Catering

Catering i Århus

Klik videre på vores link herunder og se, hvad vi kan tilbyde som Catering.

Dette er selvfølgelig gode forslag, som vi synes kan bruges til mange formål. Skulle du have andre ønsker til catering hører vi gerne fra dig og ser, om det kan lade sig gøre.

Er du ved at planlægge årets Julefrokost?
– se vores menuer her!

catering dessert

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Se vores menuer til sæsonen herunder…

12. juli til d. 5. september 2017

Menuer

Snacks

Oliven
Saltede mandler
Rodfrugtechips med dip
Hjemmelavet flæskesvær
Beernuts med cayennepeber

Priser for snacks
3 stk. 30,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

Forretter

Carpaccio af tun
kapers | Havgus (ost) | estragonmayo

Røget svinemørbrad
syltede svampe | peberrodscreme | brødflager

Skiver af Komfurets krydderstegte kalv
baconcreme | mandler | karrypesto

– Der serveres 2 slags brød med smør & kryddermayo til alle forretter

Hovedretter

Grillet unghanebryst
stegt majs | kålrabipuré | salat af bladbeder | timiansauce

Glaseret grisenakke
(kan laves vegetarisk med grøntsagsbøf)
marineret gulerod | grillede løg | skilt sauce

Helstegt kalvesteg (tillæg 30,-)
grillet spidskål | sauterede svampe | nødder | rødvinssauce

Bøf Bearnaise (tillæg 60,-)
Helstegt oksemørbrad | pommes frites | Komfurets grønne salat | sauce bearnaise

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Lidt ekstra til hovedretten

Dagens salat 20,-
Spidskålssalat med æbler 25,-
Stegt foie gras til bøffen 50,-

Ost | Dessert

Oste
3 slags | oliven | kvædekompot
5 slags | oliven | kvædekompot (tillæg 40,-)
8 slags | oliven | kvædekompot (tillæg 70,-)

Stikkelsbærgrød
vaniljeis | makroner | chokolade

Brombæris
mazarinkage | vaniljecreme | friske brombær

Priser

1 ret kr. 200,- pr. pers.
2 retter kr. 280,- pr. pers.
3 retter kr. 350,- pr. pers.
4 retter kr. 390,- pr. pers.
(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Komfurbuffet

Carpaccio af tun med estragon, kapers & Havgus (ost)
Røget svinemørbrad med syltede svampe, peberrod & æbler
Grøn salat med æbler, ristede kerner & mormordressing
Kålsalat med tomater & nødder
Bagt kålrabi & nye løg
Små kartofler med smør & friske urter
Ovnstegt unghanebryst
Grillet og glaseret grisenakke
2 slags ost med tilbehør
Stikkelsbærgrød med makroner & fløde

2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus

Pris pr. pers. Kr. 325,-
(min. 10 pers.)

Hovedretsbuffet

Grøn salat med æbler, ristede kerner & mormordressing
Kålsalat med tomater & nødder
Bagt kålrabi & nye løg
Små kartofler med smør & friske urter
Ovnstegt unghanebryst
Grillet og glaseret grisenakke

Pris pr. pers. kr. 275,-
(min. 10 pers.)

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Kanapeer, Receptionsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores anden restaurant i centrum, Restaurant MellemRum.

Se menukort til Ud Af Huset på Restaurant MellemRum her!


6. september til d. 14. november 2017

Menuer

Snacks

Oliven
Saltede mandler
Rodfrugtchips med dip
Hjemmelavet flæskesvær
Beernuts med cayennepeber

Priser for snacks
3 stk. 30,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

Forretter

Kartoffel-/Porretærte
hytteost | grønkålssalat

Røget laks
Råmarinerede rødbeder | rørt gedeost | løgvinaigrette

Stegt foie gras (tillæg 50,-)
kartoffelrösti | vaniljesyltede æbler | portvinssirup

Skiver af Komfurets krydderstegte kalv
baconcreme | mandler | karrypesto

– Der serveres 2 slags brød med smør & kryddermayo til alle forretter

Hovedretter

Grillet unghanebryst
bagt butternutsquash med bacon | ristede svampe | salviesauce

Ølbraiserede svinekæber
bagte rødbeder | syltede persillerødder | sky på braiserelagen

Helstegt kalvesteg
syrnet spidskål | saltbagt selleri | sellericreme | løgsauce

Bøf Bearnaise (tillæg 60,-)
Helstegt oksemørbrad | pommes frites | Komfurets grønne salat | sauce bearnaise

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Lidt ekstra til hovedretten

Dagens salat 20,-
Spidskålssalat med æbler 25,-
Stegt foie gras til bøffen 50,-

Ost | Dessert

Oste
3 slags | oliven | kvædekompot
5 slags | oliven | kvædekompot (tillæg 40,-)
8 slags | oliven | kvædekompot (tillæg 70,-)

Mazarinkage med appelsin
hvid chokoladetrøffel | hasselnødder med gryn | appelsincreme

Blommer bagt med cognac
vaniljecreme | cognacsirup | karamelknas

Priser

1 ret kr. 200,- pr. pers.
2 retter kr. 280,- pr. pers.
3 retter kr. 350,- pr. pers.
4 retter kr. 390,- pr. pers.
(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Komfurbuffet

Skiver af Komfurets krydderstegte kalv med baconcreme, mandler & karrypesto
Røget laks med rødbede, gedeost & salat
Kartoffel-/Porretærte med hytteost
Grønkålssalat med æbler & ribs
Grillede endivier som salat med bacon & ristede græskarkerner
Grillet unghanebryst
Helstegt kalvesteg med timian & hvidløg
Bagt græskar med salvie
Ovnstegte kartofler & rødder
2 slags oste med tilbehør
Mazarinkage med hvid chokoladecreme, appelsin & gryn

2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus

Pris pr. pers. Kr. 325,-
(min. 10 pers.)

Hovedretsbuffet

Grønkålssalat med æbler & ribs
Grillede endivier som salat med bacon & ristede græskarkerner
Grillet unghanebryst
Helstegt kalvesteg med timian & hvidløg
Bagt græskar med salvie
Ovnstegte kartofler
Bagte rødder med rosmarin

Pris pr. pers. kr. 275,-
(min. 10 pers.)

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Kanapeer, Receptionsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores anden restaurant i centrum, Restaurant MellemRum.

Se menukort til Ud Af Huset på Restaurant MellemRum her!


15. november til d. 22. december 2017

Menuer

Snacks

Oliven
Saltede mandler
Rodfrugtchips med dip
Hjemmelavet flæskesvær
Beernuts med cayennepeber

Priser for snacks
3 stk. 30,-
– sælges kun i forbindelse med selskab ud af huset.

Forretter

Rørt torskesalat
marineret glaskål | svampemayo | sesam | kapersbær

Røget andebryst
syltede tranebær | svesker | saltede nødder | appelsinsirup

Rilette af gris
grillet julesalat | sennepscreme | brødflager | søde tyttebær

– Der serveres 2 slags brød med smør & kryddermayo til alle forretter

Hovedretter

Confiteret andelår
rødkålssalat | tyttebær | andesauce

Braiseret nakkekam
sprøde svær | asier | selleripure | saltbagt selleri | sky

Helstegt kalvesteg og ragout
ristede svampe | gulerodscreme | bagte gulerødder i timian | kalveglace

Bøf Bearnaise (tillæg 60,-)
helstegt oksemørbrad | pommes frites | Komfurets grønne salat | sauce bearnaise

– Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter

Lidt ekstra til hovedretten

Dagens salat 20,-
Spidskålssalat med æbler 25,-

Ost | Dessert

Oste
3 slags | oliven | løgkompot
5 slags | oliven | løgkompot (tillæg 40,-)
8 slags | oliven | løgkompot (tillæg 70,-)

Æbleskiver med kardemomme
kirsebæris | brunkage | kirsebærsauce

Sprød blommetærte
karamelsauce | vaniljecreme

Priser

1 ret kr. 200,- pr. pers.
2 retter kr. 280,- pr. pers.
3 retter kr. 350,- pr. pers.
4 retter kr. 390,- pr. pers.
(min. 8 personer)

Vi foreslår, at I vælger at få en af vores kokke med ud af huset til at anrette hos Jer.
– Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time. Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Buffetter

Komfurbuffet

Rørt torskesalat med glaskål, svampemayo & kapers
Rødbedegravet laks med pickles, små salater & svampemayo
Grønkålssalat med sesam, appelsiner & ristede nødder
Grillede endivier som salat med friske æbler & ristede græskarkerner
Confiterede andelår med syltet rødkål, tyttebær & andesauce
Braiseret nakkekam & sprøde svær
Ristede kartofler med timian & andefedt
Bagt selleri & rødder vendt i balsamicoglace
2 slags danske oste med løgkompot
Blommetærte med karamelsauce & vaniljecreme
2 slags brød med smør, kryddermayo & hummus

Pris pr. pers. Kr. 325,-
(min. 10 pers.)

Julebuffet

Marinerede sild & kryddersild med vores karrysalat
Rødbedegravet laks med pickles & små salater
Sylte af gris med surt & sennep
Nøddepaté med urtesalt & drænet tykmælk
Bagte rødder vendt i balsamicoglace
Spidskålssalat med appelsin & granatæble
Braiseret nakkekam med sprøde svær
Confiterede andelår med syltet rødkål & tyttebær
Kalveculotte med svampesauce
Ristede kartofler med timian & andefedt
Ris a la mande med kirsebærsauce

2 slags brød samt rugbrød med smør, kryddermayo & vores hummus

kr. 350,- pr. person.
(min. 10 pers.)

Hovedretsbuffet

Confiterede andelår med syltet rødkål, tyttebær & andesauce
Braiseret nakkekam & sprøde svær
Saltbagt selleri & frisk salvie
Bagte gulerødder vendt i balsamicoglace
Grønkålssalat med sesam, appelsiner & ristede nødder
Grillede endivier som salat med friske æbler & ristede græskarkerner
Ristede kartofler med timian & andefedt

Pris pr. pers. kr. 275,-
(min. 10 pers.)

Dette er bare nogle af de forslag, vi har til levering af mad som Catering. Vi kan levere Kanapeer, Receptionsbuffet samt meget andet også. Vi har flere muligheder fra vores anden restaurant i centrum, Restaurant MellemRum.

Se menukort til Ud Af Huset på Restaurant MellemRum her!


Levering
kr. 500,- indenfor 15 km.
kr. 800,- indenfor 15 km. inkl. afhentning af retur service
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering. Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Kok pr. påbegyndt time kr. 350,-
Tjener pr. påbegyndt time kr. 350,-
– Der afregnes for kokke fra de forlader restauranten og til de er tilbage igen.

Ved over 30 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Bestilling +45 8612 3390 eller info@restaurantkomfur.dk.

På Komfur laver vi også catering til diverse lejligheder – store fester som små komsammener. Her har vi lavet nogle forslag til catering-menuer. Vi er kokke – og kan lave alt slags mad.
Catering-menuerne er således vejledende – vi laver også mad efter dit hoved. Har du specielle ønsker til en menu, vegetarer, allergikere eller lignende, så finder vi også ud af det!

Vores gode kolleger på Restaurant Mellemrum laver også dejlig Mad ud af huset!