Menukort

Menukort på Restaurant Komfur

Her kan du se vores nuværende menukort samt fremtidige menuer på Restaurant Komfur.
Vi skriver ikke i detaljer, hvad der indgår i retten, men holder os til hovedemnerne.
Til gengæld lover vi, at maden er god og passer til årstiden.

menukort restaurant-komfur

Se vores 2017 Julefrokostmenu her!


Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

10. maj til 11. juli 2017

Forretter

Bagt lyssej
persillesuppe | cremefraiche med urter | rosenpeber
VIN: Grüner Veltliner | Hundspoint | Gruber Röschitz | Weinviertil | Østrig
glas 75,- | flaske 360,-

Grillede hvide & grønne asparges (vegetarisk)
grillet citron | søde skalotter | sauce hollandaise
VIN: Pinot Grigio | Villa Enzo | Veneto | Italien glas 65,- | flaske 320,-

Ceviche af kulmule
friske ærter | radiser i cruditè | sprød rugbrød
VIN: Zweigelt Rosé, | Muenzenrieder | Burgenland Østrig
glas 65,- | flaske 315,-

Stegt foie gras (tillæg 50,-)
reduceret balsamico | sprød brioche | syltede grønne jordbær
VIN: Gewurztraminer | Josmeyer | Alsace | Frankrig glas 90,- | flaske 450,-

Skiver af Komfurets krydderstegte kalv
baconcreme | saltede mandler | karrypesto
VIN: Sauvignon Blanc | SuperNatural | New Zealand glas 80,- | flaske 400,-

Hovedretter

Dampet rødspættefilet
(kan laves vegetarisk med polentabøf)
gulerødder | dampede grønne asparges | beurre blanc
VIN: Chenin Blanc | Pont Neuf | Languedoc | Frankrig glas 65,- | flaske 320,-

Grillet unghanebryst
rabarberkompot | saltet agurk | sauce med salvie
VIN: Gamay | Morgon | Dom. Chanaise | Frankrig glas 75,- | flaske 360,-

Urtestegt mørbrad af gris
sauteret spinat | confiteret flæsk | skilt sauce på syrnet fløde
VIN: Sangiovese | Chianti Classico Peppoli | Antinori Toscana | Italien
glas 85,- | flaske 420,-

Helstegt kalvesteg og braiseret kalvebryst (tillæg 30,-)
grillet fennikel | bagte grønne bønner | skysauce
VIN: Negroamaro | Tor Del Colle | Puglien | Italien glas 70,- | flaske 350,-

Bøf Bearnaise (tillæg 60,-)
oksemørbrad | pommes frites | Komfurets grønne salat | sauce bearnaise
VIN: Ripasso | Capitel San Rocco | Veneto | Italien glas 95,- | flaske 465,-

Lidt ekstra til hovedretten

Dagens salat 20,-
Spidskålssalat med æbler 25,-
Stegt foie gras til bøffen 50,-

Ost | Dessert

Oste
3 slags | oliven | æblekompot
5 slags | oliven | æblekompot (tillæg 40,-)
8 slags | oliven | æblekompot (tillæg 70,-)
VINE: Sherry | Jeres | Spanien & Portvin | Portugal 2 glas 80,-

Koldskål som Farmor lavede den
jordbærsorbet | jordbær | røde kys | kammerjunker
VIN: Riesling Spätlese | Weingut Franz Karl Schmitt Rheinhessen | Tyskland
glas 70,- | flaske 360,-

Rabarber panna cotta
krystalliseret hvid chokolade | hvid chokoladeis
VIN: Moscato d ́Asti | La Caliera | Piemonte | Italien glas 65,- | flaske 320,-

Priser
1 ret 200,- | 2 retter 280,- | 3 retter 350,- | 4 retter 390,-

12. juli til 5. september 2017

Forretter

Jordskokkesuppe
(kan laves vegetarisk uden fisken)
dampet torsk | syltede jordskokker | sprød skinke | kørvelolie

Carpaccio af tun
ristede kapers | Havgus (ost) | estragonmayo

Stegt foie gras (tillæg 50,-)
hybenkompot | sprød brioche | marinerede solbær

Røget svinemørbrad
syltede svampe | peberrodscreme | brødflager

Skiver af Komfurets krydderstegte kalv
baconcreme | mandler | karrypesto

Hovedretter

Bagt lange
jordskokkecreme | bagte æbler | beurre blanc

Grillet unghanebryst
stegt majs | kålrabipuré | salat af bladbeder | timiansauce

Glaseret grisenakke
(kan laves vegetarisk med grøntsagsbøf)
marineret gulerod | grillede løg | skilt sauce

Helstegt kalvesteg (tillæg 30,-)
grillet spidskål | sauterede svampe | nødder | rødvinssauce

Bøf Bearnaise (tillæg 60,-)
oksemørbrad | pommes frites | Komfurets grønne salat | sauce bearnaise

Lidt ekstra til hovedretten

Dagens salat 20,-
Spidskålssalat med æbler 25,-
Stegt foie gras til bøffen 50,-

Ost | Dessert

Oste
3 slags | oliven | æblekompot
5 slags | oliven | æblekompot (tillæg 40,-)
8 slags | oliven | æblekompot (tillæg 70,-)

Stikkelsbærgrød
vaniljeis | makroner | chokolade

Brombæris
mazarinkage | vaniljecreme | friske brombær

Priser
1 ret 200,- | 2 retter 280,- | 3 retter 350,- | 4 retter 390,-

6. september til 14. november 2017

Forretter

Græskarsuppe med chili
ristede græskarkerner | cremefraiche | sprød gris

Kartoffel-/Porretærte
hytteost | grønkålssalat

Røget makrel
Råmarinerede rødbeder | rørt gedeost | løgvinaigrette

Stegt foie gras (tillæg 50,-)
kartoffelrösti | vaniljesyltede æbler | portvinssirup

Skiver af Komfurets krydderstegte kalv
baconcreme | mandler | karrypesto

Hovedretter

Bagt lange
brændt skorzonerrod | pastinakpuré | kapers | brunet smør

Grillet unghanebryst
bagt butternutsquash med bacon | ristede svampe | salviesauce

Ølbraiserede svinekæber
bagte rødbeder | syltede persillerødder | sky på braiserelagen

Helstegt kalvesteg (tillæg 30,-)
syrnet spidskål | saltbagt selleri | sellericreme | løgsauce

Bøf Bearnaise (tillæg 60,-)
steak af oksemørbrad | pommes frites | Komfurets grønne salat | sauce bearnaise

Lidt ekstra til hovedretten

Dagens salat 20,-
Spidskålssalat med æbler 25,-
Stegt foie gras til bøffen 50,-

Ost | Dessert

Oste
3 slags | oliven | æblekompot
5 slags | oliven | æblekompot (tillæg 40,-)
8 slags | oliven | æblekompot (tillæg 70,-)

Mazarinkage med appelsin
appelsingranité | ristede hasselnødder med gryn | hvid chokoladetrøffel

Blommer bagt med cognac
vaniljeis | cognacsirup | karamelknas

Priser
1 ret 200,- | 2 retter 280,- | 3 retter 350,- | 4 retter 390,-

15. november til 22. december 2017

Forretter

Kartoffel-/Porresuppe
(kan laves vegetarisk)
sprød bacon | timian | cremefraiche

Torskesalat
marineret glaskål | sesam | kapersbær | svampemayo

Stegt foie gras (tillæg 50,-)
bagte pigeonæbler | sprød rösti | rødbeder i sirup

Røget andebryst
syltede tranebær | svesker | saltede nødder | appelsinsirup

Confiteret kæbe af gris
grillet julesalat | brødflager | søde tyttebær | sennepscreme

Hovedretter

Urtebagt laks
(kan laves vegetarisk med kåldolme med kikærter)
grønkål marineret med urter | æbler | dild | syrnet fløde

Confiteret andelår
rødkålssalat | tyttebær | andesauce

Braiseret nakkekam
sprøde svær | asier | selleripure | saltbagt selleri | sky

Helstegt kalvesteg og ragout (tillæg 30,-)
ristede svampe | gulerodscreme | bagte gulerødder i timian | kalveglace

Bøf Bearnaise (tillæg 60,-)
steak af oksemørbrad | pommes frites | Komfurets grønne salat | sauce bearnaise

Lidt ekstra til hovedretten

Dagens salat 20,-
Spidskålssalat med æbler 25,-
Stegt foie gras til bøffen 50,-

Ost | Dessert

Oste
3 slags | oliven | løgkompot
5 slags | oliven | løgkompot (tillæg 40,-)
8 slags | oliven | løgkompot (tillæg 70,-)

Æbleskiver med kardemomme
kirsebæris | brunkage | kirsebærsauce

Sprød blommetærte
karamelsauce | vaniljeis

Priser
1 ret 200,- | 2 retter 280,- | 3 retter 350,- | 4 retter 390,-


Åbningstider

Mandag – Søndag fra 17.00 – 24.00
(sidste bestilling skal være i køkkenet senest kl. 21.30)

Bestil på +45 8612 3390

Vi vil gerne opfordre til, at afgive menubestilling på større selskaber inden ankomst i restauranten. Dette er med til at gøre Jeres oplevelse bedre, da det kan tage en evt. ventetid på maden væk.
Dette kan gøres enten på mail til info@restaurantkomfur.dk eller på telefon +45 8612 3390.

På vores menukort er alle retter sammensat af årstidens råvarer – fortrinsvis danske.
Vi tilpasser løbende vores menuer efter årstidens udbud, højtiden og humøret. Og så er der i øvrigt intet, der ikke kan tilpasses netop din smag. Vi har prøvet det meste – og vi vil gerne være med til at gøre festen endnu bedre. Ring eller kig forbi – så skræddersyer vi en menu til dit selskab.

Prøv også vores anden Restaurant MellemRum i modsatte ende af centrum.
Du kan se deres menukort her.