Kokkeelev aften 2019

Kokkeelev aften

3 retter 250,-

torsdag d. 21/2 2019

Kokkeelev aften

Torsdag d. 21/2 2019

Vores kokkeelever/kokkelærlinge overtager køkkenet torsdag d. 21. februar 2019 og får afprøvet nye ideer og lidt skæve indfald.

Vinmenuen er sat sammen af vores tjenerelever, men ellers styrer vores elever selv showet.

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet ved ankomst.

 

Eleverne laver mad til spanske vine

Snacks

Trykmarieneret tomat & pebre
Dekonstrueret patatas bravas med ansjos mayo
Hjemmelavet ramon (tørret skinke)

Menu

Blåmuslinger på to måder, a la ceviche & friteret
serveret med marineret crudite af agurk med fennikel, luftig
sauce a la Ajo blanco samt sprød ris parfumeret med safran

Klassisk sprød Pochetta med urter og salsa
lavet på svinebryst med sprød skind, grillede squash & pedrons pebre, pure af el barco bønner hertil timian olie & sauce Diable

Variation af pære
Co2 pærer, kandiseret pære, flan & Sean’s spanske marengs gevirer

Petit four

Chorros poppers fyld med dolce de leite smagt til med chokolade
Membrillo con Queso
Tocino del cielo

Pris for kokkeelev aften
3 retter for 250,-
Vinmenu 250,- for 3 gl. vin til menuen

Pris for velkomstdrink, snacks, 3 retters menu, vinmenu, kaffe/sødt samt en avec
650,-

Bordbestilling til Elevaften på Restaurant Komfur torsdag d. 21/2 2019

Igennem året laver vi mange sjove og anderledes specialarrangementer på Restaurant Komfur. Du kan se komplet arrangementskalender her.

Vores storebror på Fredens Torv 2, Restaurant MellemRum, laver også en masse spændende og “skæve” arrangementer og gode tilbud. Deres arrangementskalender kan ses her.

Restaurant Komfur Arrangementskalender Restaurant MellemRum Arrangementskalender