Menukort på Restaurant Komfur
– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8612 3390 eller Info@restaurantkomfur.dk.
Velkomstdrink
“Klassikeren” – G&T Komfur style med hjemmelavet gin 75,-
Dagens velkomst – Lavet efter dagens vejr og tjenerens humør – inkl. snacks 70,-
Bobler – Cava Brut Reserva | Segura Viudas S.A. | Peñedes | Spanien – inkl. snacks 100,-
Champagne – NV Brut | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig – inkl. snacks 120,-
Komfuret rundt – 5 retter til 400,-
Stegt kammusling
selleripuré med brunet smør | muslinge fumét
”Carpaccio” af beder
rødbedemarengs | fetacreme | ristede hasselnødder
Helstegt kalvesteg
jordskokker | grillet palmekål | timiansauce
Karamelliseret hvid chokolademousse
passionsfrugt som gelé & sorbet | karamel
Tiramisu – på søsteropskrift fra Italien
mascarpone | marsala | kaffe
5 retter kr. 400,-
Inkl. vinmenu med 3 glas vin kr. 650,-
Inkl. vinmenu med 5 glas vin kr. 750,-
Forretter
Komfurs skummende fiskesuppe
bagt hvid fisk | purløgsolie | et hav af urter
Mosaik af hvid fisk med persille
artiskokcreme | råsyltede grønne æbler | syltet glaskål
”Carpaccio” af beder (vegetarisk)
rødbedemarengs | fetacreme | ristede hasselnødder
Stegte kammuslinger (tillæg 60,-)
dild | urter | muslinge fumét
Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
oliven | pære i sennep | sauce gribiche
Hovedretter
Hvid fisk en papillot
parmesan-crumble | grillet citron | fennikel
Ballotine af dansk kylling (kan laves vegetarisk)
gulerødder som puré & grillet | grillet palmekål | sauce diable
Helstegt kalvesteg & rillette af kalvebryst (tillæg 50,-)
glaseret selleri | jordskokker | timiansauce
Bøf Béarnaise (tillæg 110,-)
steak af oksemørbrad | pommes frites | spidskålsalat med ristede græskarkerner & sennepsvinaigrette | sauce Béarnaise
Svinekæber braiseret i æblecider
løgkompot med æbler | glaserede persillerødder | egen sauce
Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter, undtagen bøf bearnaise, hvortil deres serveres pommes frittes
Lidt ekstra til hovedretten
Spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette 40,-
Pommes Frites 40,-
Priser
1 ret 240,- | 2 retter 330,-
3 retter 400,- | 4 retter 445,-
Oste
3 slags | oliven | kompot
5 slags | oliven | kompot (tillæg 50,-)
Dessert
Mille feuille
karamelliseret hvid chokolademousse | passionsfrugt som gelé & sorbet
Tiramisu – på søster opskrift fra Italien
mascarpone | marsala | kaffe
Se deres menukort her.