Menukort

Menukortet

På Restaurant Komfur

1 ret 240,- | 2 retter 330,- | 3 retter 400,- | 4 retter 445,-

Menukort på Restaurant Komfur

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8612 3390 eller Info@restaurantkomfur.dk.

Menuen fra 4/1 - 22/4 2024

Velkomstdrink

“Klassikeren” – G&T Komfur style med hjemmelavet gin 75,-
Dagens velkomst – Lavet efter dagens vejr og tjenerens humør – inkl. snacks 70,-
Bobler – Cava Brut Reserva | Segura Viudas S.A. | Peñedes | Spanien – inkl. snacks 100,-
Champagne – NV Brut | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig – inkl. snacks 120,-

Komfuret rundt – 5 retter til 400,-

Stegt kammusling
selleripuré med brunet smør | muslinge fumét

”Carpaccio” af beder
rødbedemarengs | fetacreme | ristede hasselnødder

Helstegt kalvesteg
jordskokker | grillet palmekål | timiansauce

Karamelliseret hvid chokolademousse
passionsfrugt som gelé & sorbet | karamel

Tiramisu – på søsteropskrift fra Italien
mascarpone | marsala | kaffe

5 retter kr. 400,-
Inkl. vinmenu med 3 glas vin kr. 650,-
Inkl. vinmenu med 5 glas vin kr. 750,-

Forretter

Komfurs skummende fiskesuppe
bagt hvid fisk | purløgsolie | et hav af urter

Mosaik af hvid fisk med persille
artiskokcreme | råsyltede grønne æbler | syltet glaskål

”Carpaccio” af beder (vegetarisk)
rødbedemarengs | fetacreme | ristede hasselnødder

Stegte kammuslinger (tillæg 60,-)
dild | urter | muslinge fumét

Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
oliven | pære i sennep | sauce gribiche

Hovedretter

Hvid fisk en papillot
parmesan-crumble | grillet citron | fennikel 

Ballotine af dansk kylling (kan laves vegetarisk)
gulerødder som puré & grillet | grillet palmekål | sauce diable

Helstegt kalvesteg & rillette af kalvebryst (tillæg 50,-)
glaseret selleri | jordskokker | timiansauce

Bøf Béarnaise (tillæg 110,-)
steak af oksemørbrad | pommes frites | spidskålsalat med ristede græskarkerner & sennepsvinaigrette | sauce Béarnaise

Svinekæber braiseret i æblecider
løgkompot med æbler | glaserede persillerødder | egen sauce

Dagens kartoffel serveres til alle hovedretter, undtagen bøf bearnaise, hvortil deres serveres pommes frittes

Lidt ekstra til hovedretten

Spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette 40,-
Pommes Frites 40,-

Priser

1 ret 240,- | 2 retter 330,-
3 retter 400,- | 4 retter 445,-

Oste

3 slags | oliven | kompot
5 slags | oliven | kompot (tillæg 50,-)

Dessert

Mille feuille
karamelliseret hvid chokolademousse | passionsfrugt som gelé & sorbet

Tiramisu – på søster opskrift fra Italien
mascarpone | marsala | kaffe


Prøv alternativt en af vores andre restauranter i Aarhus C, Restaurant MellemRum og Restaurant Ombord.
Se deres menukort her.