Menukort på Restaurant Komfur
– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8612 3390 eller Info@restaurantkomfur.dk.
Velkomstdrink
“Klassikeren” – G&T Komfur style med hjemmelavet gin 75,-
Dagens velkomst – Lavet efter dagens vejr og tjenerens humør – inkl. snacks 70,-
Bobler – Cava Brut Reserva | Segura Viudas S.A. | Peñedes | Spanien – inkl. snacks 100,-
Champagne – NV Brut | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig – inkl. snacks 120,-
Forretter
Komfurs skummende fiskesuppe
bagt hvid fisk | purløgsolie | et hav af urter
Stegte kammuslinger (tillæg 60,-)
dild | urter | muslinge fumét
Mosaik af hvid fisk (kan laves vegetarisk med carpaccio af beder)
frisésalat| jordskokkechips | estragonmayo
Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
æbler | baconcreme | mandler | karrypesto
Stegt foie gras (tillæg 60,-)
gastrique | brioche | hengemte tyttebær | kompot
Hovedretter
Bagt hvid fisk (kan laves vegetarisk)
confiteret porrer | syltet løg | kørvelsauce
Citronglaseret dansk kyllingebryst
spidskål | fermenteret tomat | crème double sauce
Helstegt oksesteg & stuvede oksebryst (tillæg 50,-)
asiatisk selleri | skorzonerrodspuré | rosmarinsauce
Bøf bearnaise (tillæg 110,-)
steak af oksemørbrad | pommes frites | spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette | sauce bearnaise
– tillæg stegt foie gras 60,-
Bbq glaseret spoleben
sprøde kikærter | gulerødder i appelsin | chimichurri
Lidt ekstra til hovedretten
Spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette 40,-
Stegt foie gras 60,-
Pommes Frites 40,-
Priser
1 ret 240,- | 2 retter 330,-
3 retter 400,- | 4 retter 445,-
Oste
3 slags | oliven | kompot
5 slags | oliven | kompot (tillæg 50,-)
Dessert
Dadelkage
saltkaramel i chokolade | crumble | tonkabønneis
Chokoladekage a la Komfur
Ananassorbet | rombraiseret ananas
Velkomstdrink
“Klassikeren” – G&T Komfur style med hjemmelavet gin 75,-
Dagens velkomst – Lavet efter dagens vejr og tjenerens humør – inkl. snacks 70,-
Bobler – Cava Brut Reserva | Segura Viudas S.A. | Peñedes | Spanien – inkl. snacks 100,-
Champagne – NV Brut | Duval-Leroy | Champagne | Frankrig – inkl. snacks 120,-
Forretter
Komfurs skummende fiskesuppe
bagt hvid fisk | purløgsolie | et hav af urter
Stegte kammuslinger (tillæg 60,-)
dild | urter | muslinge fumét
Asparges på to måder (når sæsonen tillader det, vegetarisk)
syltet hvide | grillet grønne | confiteret æggeblomme | sauce mousseline med urter
Grøntsagstatar på sommerbeder (vegetarisk)
radise | sauce på letrøgede fermenterede tomater | ærtehummus
Skiver af Komfurs krydderstegte kalv
æbler | baconcreme | mandler | karrypesto
Hovedretter
Hvid fisk en papillot
parmesan-crumble | grillet citron | fennikel
Citronglaseret dansk kyllingebryst (kan laves vegetarisk)
ratatouille | sauce på grillede porrer
Helstegt kalvesteg & stuvede kalvebryst (tillæg 50,-)
spidskål med Harissa | grillet sæsongrønt | rosmarinsauce
Bøf bearnaise (tillæg 110,-)
steak af oksemørbrad | pommes frites | spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette | sauce bearnaise
Bbq glaseret spoleben
tomatsalat | mandler | basilikumssauce
Lidt ekstra til hovedretten
Spidskålsalat med ristede græskarkerner & vinaigrette 40,-
Pommes Frites 40,-
Priser
1 ret 240,- | 2 retter 330,-
3 retter 400,- | 4 retter 445,-
Oste
3 slags | oliven | kompot
5 slags | oliven | kompot (tillæg 50,-)
Dessert
Rabarbertærte
creme anglaise | tonkabønneis
Chokoladekage a la Komfur
Lemon curd | marengs | jordbæris
Prøv alternativt en af vores andre restauranter i Aarhus C, Restaurant MellemRum og Restaurant Ombord.
Se deres menukort her.